În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat SC Corina Express Line SRL, de preferință prin telefon, transmițând numărul comenzii. Dacă anularea este acceptată, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Dacă SC Corina Express Line SRL refuză anularea comenzii din cauza faptului că livrarea a fost complet pregătită și / sau comanda este în proces de livrare către locația dumneavoastră, comanda nu poate fi anulată. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și SC Corina Express Line SRL a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 7 zile lucrătoare, incluzând și taxa de livrare inițială, achitată pentru livrarea Produselor, dacă este cazul.
SC Corina Express Line SRL poate anula o comanda dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil SC Corina Express Line SRL. În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată.

Comanda efectuata de către utilizator, poate fi anulata, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
b) Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de societatea noastră, în cazul plății online;
c) Datele furnizate de către utilizator, pe padrinospizzaexpress.ro sunt incomplete și/sau incorecte;